Over Mij

“Verander je gewoontes en alles wat je aantrekt verandert. Dit is een levensles die ik zou meegeven aan mijn jonge ik.”

~ Stevens Life Lessons

Hoe ik was

Ik was een aardige jongen met slechte gewoontes. Dagelijks roken, drinken en vaak ongezond eten. Daarnaast was ik onzeker, had ik twijfels en angsten. Vaak gingen er gedachtes in me hoofd rond dat ik niet goed genoeg was. Ik vergeleek mezelf met mensen die zelfverzekerd leken te zijn. Hierdoor kreeg ik nog meer twijfels en werd ik nog onzekerder. Ik was mezelf niet meer. Ik had doelen die ik wilde behalen maar dat lukte mij niet. Door mijn faalangsten, viel ik terug op mijn slechte gewoontes (roken, alcohol drinken en ongezond eten). Dit deed ik om mijn gevoelens en pijn te verbergen, want ik wilde mijn emoties niet tonen aan anderen. Vaak deed ik alsof ik me goed voelde door veel te lachen. Ik wilde zelfverzekerd overkomen bij anderen, maar dat was allemaal schijn.

Start onderzoek naar mezelf

Sinds 2013 ben ik steeds meer in mezelf gaan verdiepen, omdat ik veel vragen had die niemand kon beantwoorden. Ergens diep van binnen wist ik dat er meer was dan wat ik wist.

Waarom doen we wat we doen? Waarom voel ik me zo? Voelen anderen zich ook zo? Waarom twijfel ik en ben ik bang? Is dit het leven of is er meer? Op deze vragen had ik geen antwoord. Totdat ik in mezelf begon te investeren door boeken te lezen, documentaires te kijken en cursussen te volgen over hoe de mens in elkaar zit en denkt. Al snel kwam ik erachter dat wij allemaal hetzelfde zijn maar toch uniek.

We kunnen ons leven zelf bepalen en doen of hebben wat we willen. Wij zijn allemaal één en daarom zijn we met elkaar verbonden. Ik vond dit interessant en ik bleef maar meer onderzoeken. Op een gegeven moment ging het steeds beter met mij, omdat ik aan het toepassen was wat ik had geleerd. Ik voelde me goed en ging me constant beter voelen. Hoe meer ik leerde des te meer ik begon te begrijpen waarom ik bepaalde keuzes had gemaakt. Mij werd steeds duidelijker waarom ik me op een bepaalde manier gedroeg.

We kunnen ons leven zelf bepalen en doen of hebben wat we willen. Wij zijn allemaal één en daarom zijn we met elkaar verbonden. Ik vond dit interessant en ik bleef maar meer onderzoeken. Op een gegeven moment ging het steeds beter met mij, omdat ik aan het toepassen was wat ik had geleerd. Ik voelde me goed en ging me constant beter voelen. Hoe meer ik leerde des te meer ik begon te begrijpen waarom ik bepaalde keuzes had gemaakt. Mij werd steeds duidelijker waarom ik me op een bepaalde manier gedroeg.

Mijn resultaten

Eind 2012 stopte ik met roken. Ik wilde al een tijdje stoppen, want aan het einde van de dag voelde ik me niet goed maar toch rookte ik de volgende dag weer. Onbewust had ik de keuze gemaakt om te stoppen met roken. Door die onbewuste keuze ging ik anders denken. Als gevolg hiervan stopte ik een paar dagen. Vervolgens werden dagen weken, weken werden maanden en maanden werden jaren.

November – heden2012Gestopt met roken.
September – heden2014Gestopt met alcohol.
December2016Gezonder gaan eten (geen vlees, melk of ei).
Mei – heden2019Veganist geworden (geen vlees, vis, melk of ei).
Juli – heden2020Start van Stevenslifelessons
Februari – heden2022Internationale model
Maart – heden2022Fashion nieuwsartikels & magazines publicaties:
Worldfashionmedianews(USA), The impression insider(USA), Harperbazaar(Italië), Elle (Italy), Marie claire (Italy), Fabukmagazine(UK), Harperbazaar(Spain), Lefigaro(France), QCEGMAG(Serbia), zoomdelhi (India), Timesofindia (India), Ewa’s place (Germany)
April – heden2022Stevenslifelessons nieuwsartikels:
RBM Media (The Netherlands)

Kort tijdlijn

Twee jaar na het stoppen met roken (midden september 2014), was ik bewust gestopt met het drinken van alcohol. Nadat ik één week geen alcohol op had, dacht ik: ´als één week mij lukt, dan kan ik ook een maand zonder.´ Toen koos ik er bewust voor om een tijdje geen alcohol meer te drinken. Nuchter voelde ik me goed, ik probeerde mijn gevoelens niet meer te verbergen en ik begon mezelf te worden. Op dat moment koos ik ervoor om helemaal geen alcohol meer te drinken.
Twee jaar later (begin december 2016) koos ik ervoor om gezonder te gaan eten, omdat ik goed voor me lichaam van binnen wilde zorgen. Hierdoor werd ik fitter en kreeg ik meer energie.

Anderen helpen

Toen ik ging letten op mensen om me heen kon ik ze steeds makkelijker lezen en begrijpen. Door bewuste en onbewuste keuzes die ik had gemaakt, zag ik veranderingen in mijn leven. Toen ik mij van die veranderingen bewust werd, wist ik waarom ik bepaalde keuzes had gemaakt die mijn leven positief veranderden. Waardoor ik uiteindelijk gelukkig en gezond ben gaan leven. Het is geen prettig gevoel om vast te zitten, onzeker te zijn, twijfels en angsten te hebben. Daarom wil ik anderen helpen die vast zitten of een betere versie van zichzelf willen worden. Nu dat ik weet hoe ik positieve resultaten heb geboekt wil ik anderen helpen om ook positieve resultaten in hun leven te boeken en hun doelen te behalen.

IK ALS JOUW MENTOR BEN ER VOOR JOU!

Wat de mens doet, is een keuze die hij zelf maakt. Als jouw privé mentor zal ik je helpen om bewuste keuzes te maken waardoor je leven gaat lopen hoe jij wilt dat het loopt. Na ACHT JAAR ben ik er achter gekomen hoe de mens in elkaar zit. Het hoeft voor jou geen ACHT JAAR te duren om te weten hoe je kunt leven hoe je wilt en hoe je een betere persoon kunt worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven